"Marakano", srećan rođendan!

video 23

Stadion Crvene zvezde, od nedavno zvanično nazvan "Rajko Mitić" - ali među zvezdašima i dalje "Marakana" - 1....

 • Odgovor na @ gagi

  Marakana ili Rajko Mitić,kako god hoćete,svejedno,je samo još jedan u nizu primera koliko je FK Crvena Zvezda jedinstvena,autentična,originalan brend u odnosu na sve ostale klubove u bivšoj Jugi,i kako joj po veličini niko nije ni do kolena....Kao prvo i najvažnije,šampion evrope i sveta što NIKAD,NIKAD ALI NIKAD nijedan klub sa ovih prostora to neće uspeti....Najviše domaćih titula,najviše domaćih kupova,najviše evropskih pobeda,ubedljivo najviše navijača i u Srbiji i širom sveta,i na kraju krajeva najveći,najoriginalniji,najakustičniji,najlegendarniji stadion u bivšoj Jugoslaviji,svetinja,hram,neosvojiva tvrđava,paklena arena u kojoj su nekada u srećna vremena kad je Zvezda bila na krovu evrope protivnicki igrači drhtali od straha već na početku i u tunelu već gubili 1-0....Sećam se komentara Milojka Pantića sa početka utakmice protiv Bajerna 1991. KIŠA JE PADALA ČITAV,HLADNO JE VEČERAS U BEOGRADU,ALI TOPLO JE OD HUKA 90 HILJADA DELIJA......Naježim se sav

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.