Sramno: Đinđić već prekrečen

photo 82

Na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, prekrečen je mural s likom Zorana Đinđića naslikan pre dva dana,...

 • Odgovor na @ Milan

  Kazu licemeri da je Djindjic trazio bombardovanje. Kakvo kratko pamcenje. Da nije bilo ovog coveka, veliko je pitanje da li bi danas bilo Srbije. Tacnije bilo bi je ali na nivou kolumbije iz najgorih dana. 90-e bi bile nista za ono sto bi se danas desavalo. Zaboravili ste one plate od tri evra, redove na pumpama od po 2 kilometara, bonove, ratove. Mogu da zamislim kako bi Srbija danas izgledala. Predsednik bi bio verovatno Marko, drugarica Mira bi bila premijer... Hvala ti Zorane sto si skinuo ovom narodu sa grbace tu bagru, bagru ciji otpadnici su te i ubili kasnije. Steta sto nisi poziveo I nisi stigao da povedes ovu zemlju u pravu Evropu. Nego dodjose sad ovi treci koji kako je krenulo brzo ce postati kao i oni prvi.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.