Blud, maloletnice i Silvio Berluskoni (FOTO)

video photo 22

Kontroverzni i razuzdani Silvio Berluskoni (81) vratio se u politiku i energično predvodi stranku desnog centra...

 • Odgovor na @ Shamso 69

  Iznijeli ste manje vise sav prljav ves ovog covjeka, nije sporno, ali sigurno nije jedini iz kluba milijardera koji je prao novac, tajio porez, uzivao u razudanijem zivotu. Radili su svi, i prije i poslije njega, problem je u tome sto se sva nedijela i politicke odluke komunista koji su na vlasti Italije guraju pod tepih, pa da vam ne pricam sta migranti rade po Italiji, pa ekonomija i sve sto odumire po Italiji koja je velesila nekad bila.Narod je tamo kao i ovdje, vecinom glup, manjinom pametniji, industrijski sjever je apsolutno uz Berluskonija, koji licno zaposljava 100 000 ljudi, pa sracunajte koliko porodica hrani, za razliku od demokrata i pokreta 5* koji nista korisno ni pametno ne rade vec iskljucivo slusaju naredbe Njemacke i Angele Merkel.Procitajte za sta se zalaze Silvio, za sta ostali.Ocete li da hranite porodicu ili ce te da hranite migrante.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti