Ne morate da se "poubijate" dok se razvodite!

50

U Srbiji se svaki četvrti brak završi razvodom. Rastajanje od bračnog partnera nije lako, ali uz malo truda može da...

 • Odgovor na @ Ja...

  ... sam skoro pisao vezano za nasilje ili tako nesto, ne mogu sada da se setim tacno teme. Nebitno. Cesto razmisljam o razvodu. Cesto se svadjamo, skoro svaki dan. Uvece posle svadje bih otisao pravo kod sudije i podneo zahtev za razvod, a vec sutradan razmislljam drugacije, kazem sebi bice bolje. Ali takva sam osoba da se brzo ohladim. Radim od 9 do 17h. Ne izlazim cesto. Uglavnom posle podne smo svi u kuci. Trudim se da ucestvujem u svemu da budemo ravnopravni, ali ne ide. Te ucestale svadje me dovode do ludila i ne mogu vise to da trpim. Da ne pominjem oko cega se sve svadjamo, bio bi predugacak tekst. Ne zelim sebe da opravdavam, nisam savrsen, i ne zelim da me bilo ko sazaljeva, i da misli da je samo supruga krivac. Ali zamislite kako se ja osecam. Ujutru ustanemo, mi se posvadjamo, dodjem s posla, mi se raspravlajmo, pred spavanje mi se posvadjamo. Ovo traje vec duze vreme. Desi se nekoliko dana bude lepo, slazemo se oko svega, i onda opet rasprave , svadje. Zao mi je samo cerkice od dve ipo godine!!!

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti