Partizan bez... SRCA

photo 58

I opet su crno-beli odigrali očajno kada se to najmanje očekivalo. Bez srca, hrabrosti, bojažljivo...

 • Odgovor na @ Obelix

  Zvezda je bolja ove sezone. To je jedan od dva glavna razloga. Drugi, za nas Grobare mnogo bitniji, je trener. Ne znam da li je veca tragedija jucerasnja igra ili njegovo ponasanje za vreme utakmice. Podsetio me je na utakmicu u Ceskoj. Covek kao da mi vodimo, kao da smo prvi na tabeli, kao DA IGRAMO FUDBAL. Na nasu zalost, ni jedno od ta tri. Ekipa uzas. Sjajno zapazanje za guzvu na kraju. Ko je kriv sto nemamo hemiju u ekipi?! Trener! Ko je kriv sto ne igramo fudbal?! Trener! Ko je kriv sto ima ovakav tim?! Trener! Ako mu ne dovode igrace koje on hoce, treba da izadje i kaze. Ne da cuti. Koliko god da sam se radovao kada je dolazio, jos vise cu kada bude odlazio. Cestitke Zvezdi, zasluzena pobeda i titula.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti