Čović: Ko u Evroligu, ko kod Javora u svlačionicu

175

"Možda sam samo čuo za to, a možda imam i fotografiju", rekao je predsednik KK Crvena zvezda.

 • Odgovor na @ iz sljivika

  Jao bre Covicu, mani me sudjenja. Jeste, sudili su na njihovu vodenicu, to i slep vidi, ali ajde malo da budemo posteni pa da pogledamo u svoje dvoriste. Mi smo po imenima bar tri puta kvalitetniji od njih ali to na terenu nismo pokazali. Rocesti je bio katastrofalan, kao i Lesor i Bjelica. Feldin blistao na momente, Enis takodje. Nije to vise ona Zvezda ciju kicmu su cinili nasi igraci koji su igrali srcem. To je publika i osecala, i zato se iz pune Arene predhodnih sezona ove godine sve svelo na polu-prazan Pionir. Ni trener nije za Zvezdu. Nije problem u rezultatu vec u igri koja se ne nazire citavu sezonu. I kad smo dobijali to je bio bljesak individualaca. Nema igre ni u napadu ni u odbrani. Igramo NBA kosarku sa sedmorazrednim kosarkasima. Plejevi drze loptu po 20 sekundi i onda panika u napadu. Nerezonski sutevi. Mlaka odbrana. Ma. Zato nemoj da nam pricas kako su drugi krivi. Tebi hvala sto si nas vratio na mapu evrope kad smo bili pred gasenjem, ali daj malo dostojanstva. Nemoj da nam uvek drugi budu krivi.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti