Čović: Ko u Evroligu, ko kod Javora u svlačionicu

175

"Možda sam samo čuo za to, a možda imam i fotografiju", rekao je predsednik KK Crvena zvezda.

 • Odgovor na @ Milosss

  Navijam za Partizan. Nemam nista protiv da Czv igra EL. Medjutim nacin na koji se to gura je degutantan. Preduslov je da ste pokradeni u finalnoj seriji da bi opravdali ucesce. A pasivna agresija koja isijava iz Covica je neverovatna. Kao mozda je bilo upada u svlacionice, mozda su bili i naoruzani, mozda imam i fotografiju, mozda su mi vestacenje samoinicijativno uradile EL sudije?! Covece, ala je tebi dobro :) imaju dve dobre pesme Dubioze kolektiv, Volio bih i Kazu. Gde lupaju neki napuseni muzicari. Ovo me na to podsetilo. Czv sezona je neuspesna, pare su ulozene, F4 propao. Igrajte EL, objasnite navijacima da je ok igrati vec drugi ili treci put nezasluzeno na terenu. Ako ste toliko stabilni sto otpustiste Feldina i prebaciste Covica i onog jos jednog da rasteretite budzet?

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti