Istorija abortusa u Srbiji: Igle, babe i policija

video 23

Kako su se nekad izvodili namerni pobačaji, kada su legalizovani i do čega je to dovelo, saznaćete ako pogledate naš...

 • Odgovor na @ Budalanakv2

  Dok se nisam udala nisam ni razmisljala o deci jer sam stava da decu treba praviti u braku, iz zelje i ljubavi prema partneru, bracnoj zajednici i svemu sto stvarate. Ubrzo mi se i ispunila zelja- hop trudnoca. Nazalost, imala sam spontani sa kiretazom. Ne daj Boze nikome. Oporavim se nakon 3 meseca - hop opet trudnoca. I ovu pobacim u prvim nedeljama. Opet kiretaza. Ova druga kiretaza mi je pala mnogo mnogo teze psihicki, saznanje da ce neko drugi da te dira dole, a da to nije tvoj muz je strasna. Posle svake kiretaze sam se osecala kao da me neko silovao tokom anestezije. Srecom, muz mi je neverovatnu podrsku davao i sad mi daje. Bilo je trenutaka i kad mrzite svoje telo i samu sebe, ali zene moje drage koje citate, ne predajte se i gledajte u buducnost. Koristite druge nacine kontracepcije, nikako kiretazu. Jer je to jedno nezamislivo grozno i ponizavajuce iskustvo za zenu.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.