Svaki treći Srbin - pušač: Promenimo taj podatak!

95

U Srbiji puši svaki treći stanovnik stariji od 15 godina i 11 odsto učenika starosti od 13 do 15 godina, kažu za...

 • Odgovor na @ Budalanakv2

  Mi Srbi nepusaci dok zivimo u Srbiji moramo da trpimo u restoranu, kaficu, na ulici pusace. U gradskom prevozu kad puse dok ne dodje bus pa onda brzo bace cigaru i ukracaju se s nama ostalima dok im odeca smrdi na cigarete. Kad odemo van onda prodisemo jer se u drugim zemljama pusaci tretiraju kao gradjani drugog reda, skloni raznim bolestima. Kad vidim pusaca da drzi nekome predavanje za kilazu, kao debeo si=bolestan si, poludim. Kad sednes s debelim za sto ne moras da jedes sto i on, ali kad sednes sa pusacem za sto onda se i ti trujes. Bar zabranite pusenje u zatvorenim prostorijama, pobogu, dodjes u Srbiju u kafic otrujes se bogte. Kao neko ko nikada nije zapalio imam 0 tolerancije za pusace.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti