Svaki treći Srbin - pušač: Promenimo taj podatak!

95

U Srbiji puši svaki treći stanovnik stariji od 15 godina i 11 odsto učenika starosti od 13 do 15 godina, kažu za...

 • Odgovor na @ Pegla

  Trujes se, smrdis, bacas pare. Al uzitak je ocigledno veci. Drzava je tu glavni krivac, to djubre treba dekretom proglasiti za drustveno nepozeljan proizvod i zabraniti. Kako je pusac poceo da pusi? Pa cigarete su mu bile dostupne i pred nosom. Kad ih ne bude bilo niko nece ni moci da pocne zar ne? Posto je to utopija, druga varijanta je brutalno ih oporezovati, nek mu se isplati da proda paklu tek po 1000 din pa da vidimo ko ce da purnja. Ovako klinac ce kako tako da skrpi 200,300 i krene sa pusackom karijerom. A i to je izgleda utopija, drzavi odgovara duvanska industrija i taj lobi posluje jako dobro. Tako da cuvajte zdravlje i molite Boga da vam sutra deca ne krenu tim putem, a velika je verovatnoca da hoce.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti