Masovna tuča u Cirihu! Gorela zastava tzv. Kosova

photo 48

Posle utakmice Srbije i Švajcarske sukobi albanskih i sprskih navijača u više gradova u Švajcarskoj, javljaju mediji.

 • Odgovor na @ Srb

  Bila sam u cirihu i vrvi od ortodoksnih arbanasa.Svajcarska je medju prvima priznala Kosmet.Svajcarska je finansijsko sediste olos pljackaske svetske elite.Tamo je najprljaviji novac na svetu.Prodali su "dusu"djavolu zbog novca.Ja ih ne volim,a i oni nas.Pogotovo nemacki kanton.To su cisti rasisti,kada cuju da si Srbin i ne govoris nemacki.Gledaju te kao gnjidu.Ko kaze drugo,laze.Zato se albanci osecaju kao kod kuce,jer diluju drogu i imaju para,a to je svajcarcima najbitnije.Ima i izuzetaka ali to je zanemarljiv broj.Ja ih nisam upamtila po dobru.Ne treba se tuci zbog izgubljene utakmice.Neka slave to je njihovo pravo.Mi treba da smo dostojanstveni i u pobedi i porazu.Lose ponasanje je odlika skorojevica.Mi smo elita sveta!Dali smo civilizaciju evropi,pa i sire.Plemenitost se ne kupuje.Ona je odlika starine i dugog bitisanja.A mi smo taj narod.Svajcarci su "gomila prljavog novca"i to je sve.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti