Od čega nam deca umiru:Novi ekstazi stigao iz Kine

58

U poslednjih 10 dana od sintetičke droge umrlo troje mladih. Nova, veoma opasna vrsta droge, stigla je u Srbiju iz...

 • Odgovor na @ Zika

  Opste je poznat trend pojave sve jacih tableta ekstazija koji imaju sve veci procenat aktivnog sastojka MDMA. Sada se proizvodjaci tih takmice ko ce “jacu” tabletu da napravi a cak na takvim kao crveni Red Bull pise da sa deli na pola jer sadrzi cak 240+ mg MDMA sto je dvostruka doza za odraslog coveka prosecne gradje a nikako za dete od 17 godina! Omladinu treba makar informisati vise o tim suspstancama ako vec nece da prihvate zabranu, jer neinformisanost=puno izgubljenih mladih zivota! Tako se to radi u liberalnijim i naprednijim zemljama koje su nasle nacin da kontrolisu masivnu upotrebu sintetickih droga i smanje broj zrtava. Da li se spominje mozda u autopsiji jos neka supstanca jer je mala verovatnoca za smrtni ishod od ovakve vrste droge, veoma cesto je to alkohol+vise vrsta droge u pitanju...

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti