Rusija: Večeras se sprema lažni hemijski napad!

16

Izrežirani hemijski napad u Siriji zakazan je za večeras, kada svi učesnici treba da budu spremni za igranje svojih...

 • Odgovor na @ KiM

  Engleski komandosi za destabilizacije i specijalne akcije mi6,razmili su se po RS,Kosmetu a ima ih u redovima islamista u Siriji.Tako da verujem u "nova trovanja"koja oni reziraju.Jer ne kazem dzabe da su ljigavi englezi rak sveta.To je zastrasujuca zlocinacka nacija i njihova monarhija.Institut Tavistok najveci insitut na svetu,za ljudske resurse je u britaniji.A to je intstitut za manipulaciju ljudskom svescu i kontrolu.Oni kontrolisu americke predsednike , administraciju,poslovni svet,medije,javne licnosti i svet zabave.Imaju 100 filijala u americi.Kao metastazirani rak su.Sve su obuhvatili.Ali to rade i po svetu i Rusiji.Digitalizacija Srbije je njihov plan,a bildeberg njihov organ to realizuje.Eto nam"srece!"Zato verujem Putinu.Zlo englezi nama spremaju,a tek Siriji?

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti