Partizan u seriji, Trinkjeri dobio prvi "klasik"!

video photo 163

Aleksej Nikolić raspalio je strasti u "Pioniru" na 15 poena razlike za Cibonu u prvoj četvrtini, posle čega su...

 • Odgovor na @ ISTINA NEMA CENU !!!

  @Samo Jedno ISTINA JE da kk partizan NIKADA NIJE BIO PRVAK EVROPE I DA NIKADA NIJE OSVOJIO ULEB EVROLIGU već nevažan FIBA KUP EVROPSKIH SAMPIONA 1992 godine koja se kasnije zvala SUPROLIGA.Potpuno nebitno trecerazredno beton takmičenje slabije od sadasnje FIBA LIGE SAMPIONA. To je taj nivo. Sa pet poraza u grupi, a kasnije protiv smešnih ekipa kao što su filips, knor, huventud, solnok, estudijantes, bajer 04, komodor helder, rmp mehelen, aris… Dakle, kk partizan je osvojio FIBA KUP EVROPSKIH ŠAMPIONA I NIKADA NIJE OSVOJIO ULEBOVU EVRO LIGU KOJA JE OFORMLJENA 2000. GODINE. Dakle, NE MOZE SE NIKAKO EVROLIGA OSVOJITI 1992 GODINE KADA JE TO TAKMICENJE POD OKRILJEM ULEBA OSNOVANO 2000 GODINE, A U PITANJU JE EVROLIGA KOJU KK PARTIZAN NIKADA NIJE OSVOJIO NITI CE OSVOJITI. FIBA NEMA NIKAKVE VEZE SA EVROLIGOM. Do tog smesnog, jadnog i sramnog trofeja je dosao a da nije igrao protiv velikih evropskih ekipa kao sto su CSKA, MAKABII koji su tada igrali u toj ligi bez briga, dok recimo BARSELONA,REAL, PANATINAIKOS, OLIMPIJAKOS ITD NISU UOPSTE IGRALI TU SMESNU FIBA BETON LIGU. ''Mocni'' Solnok je cak i tada bio ''veliki'' protivnik partizana kao sto je i pretprosle sezone u trecerazrednom beton liga takmicenju nikad ''kvalitetnijoj'' Fiba ligi laznih sampiona. Eto to je taj nivo, a cega se pametan stidi time se grobar u pokusaju ponosi bez imalo stida i srama.Evo kako je to izgledalo pa sami prosudite koliko je ''jako'' to beton takmicenje bilo. ŠESNAESTINA FINALA Solnok - Partizan 65:92 (drugi meč 72:89) OSMINA FINALA (grupna faza) Komodor Helder - Partizan 75:81 (77:111) Partizan - RMP Mehelen 87:67 (72:86) Partizan - FO Milano 86:70 (94:89) Huventud B. - Partizan 79:76 (75:76) Bajer 04 - Partizan 80:73 (69:93) Partizan - Estudijantes 75:79 (72:75) Aris - Partizan 75:83 (65:99) ČETVRTFINALE Partizan - Knor Virtus Bolonja 78:65 Knor Virtus Bolonja - Partizan 61:60 Knor Virtus Bolonja - Partizan 65:69 POLUFINALE Partizan - FO Milano 82:75 FINALE Partizan - Huventud 71:70 (40:34) ''NIKAD JACA'' FIBA BETON LIGA,

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti