"Nacionalni", pa finale Lige šampiona u Beogradu

15

"Želimo i da kroz takvo ulaganje povećamo broj stranih turista koji bi došli u našu zemlju", rekao je ministar...

 • Odgovor na @ Gradjanin

  Evo ovako, dovoljno je biti i prosecno inteligentan i zakljuciti: oni hoce da grade Nacionalni stadion koji bi kostao 200-300 miliona evra (da ne pricam sad koliko je to za ovako siromasnu zemlju), e sad, da mi bar imamo kult reprezentacije i da postizemo neke rezultate pa i nekako da razumem, protiv Litvanije je taj isti tim gledalo par stotina ljudi, a oni hoce stadion da grade od 40-50 hiljada mesta. Veoma glupo. A da ne spominjem stanje stadiona sirom Srbije koji se raspadaju. Iole pametna osoba logicno zakljucuje: ako vec imaju pare za taj stadion, ulozite tih 200 miliona u renoviranje postojecih. Sa tim parama mi bi imali bukvalno nove i renovirane stadione od prve do trece lige, dok bi se u seoskim ligama bar trava i neke sitnice resile. Plus bi ostalo jos para da se npr. raspodeli slabijim ekipama, pa bi onda recimo mogli da dozivimo da Zemun, Vranje, Surdulica placaju igrace po 300,400k , dakle kvalitet se odmah dize na visi nivo, pa se polako vraca i publika, pa su onda i sponzori tu za manje klubove, i eto nama lige bez problema u top15 u Evropi cime bi dobili dva predstavnika u kvalofikacijama za LS, sto bi dalje donosilo nove bodove za koeficijent i jos veci napredak naseg fudbala. Evo prostog resenja, nisam ja nikakav genije ali ovo sve prostom matematikom moze da se izracuna, i vidi sta je bolje za nas fudbal. Ali naravno, ovde su neki drugi interesi u pitanju, nazalost...

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti