Operacija EURO2020: Dva špica, nove uloge i selektor

57

Tri pitanja pred početak kvalifikacija koja se nameću - da li pogled na sastav reprezentacije govori da Srbija ima...

 • Odgovor na @ MM2

  Realno kako god okrenes mi nemamo trenutno boljeg golmana od Stojkovića ,Bane Ivanivić i ako je veteran za Rukavinu je lično Filip Lam u najboljim godinama.Nastasić i Milenković štoperi,Kolarov levi bek,od odbrane moze jos Veljković,Maksimović,Rodić,Miletić bolje nemamo,a inače Luka Milivojević obavezno da se vrati u reprezetaciju,a ostali,Matić,SMS(on obavezno na klupu),Darko Lazović,Lukić,Jovančić Kostić,Ljajić,Tadić,Živković,Gaćinović,Sulejmani,Mitrović,Prijović,Luka Jović,pa čak i Aleksić da budu standardni reprezetativci i da budu okosnica za budućnost.Što uopšte nije loš tim.Ali.naravno sa novim selektorom tipa Jokanović,Stanojević,Paunović,Antić,pa i Muslin naravno,možda čak i Nikolić ili Piski.Sve u svemu moramo da i ove kvalifikacije iznesemo sa iskusnijim fudbalerima sviđalo se to nekome ili ne.Ali opet svi smo mi selektori xaxa

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti