Saša Zdjelar OUT, Everton IN?

75

Fudbalski klub Partizan, odnosno igrački kadar, očekuje remont na zimu.

 • Odgovor na @ Milos

  Dzaba dovoditi bilo koga, kad riba od glave smrdi. Nama je najbolji levi bek u ligi oteran iz kluba jer nema menadzera da ga gura, pa onda mali Jovanovic ode za smesne pare a nije ni dobio pravu sansu, i to u trenutku kada imamo samo jednog napadaca u timu, i to novajlija za koga se nikad ne zna kako ce se snaci. To je potez uprave koja nema veze s vezom i kojima je bitno samo da prodaju igraca na prvu ponudu kako bi mogli odmah da ukradu svoj deo, jer se ne zna da li ce da prezive da ga utope za vise. Krivimo trenere i igrace za losu igru, a realno mi igramo u okvirima svojih mogucnosti. Na stranu sto se zvezda gura, to je tako i mi to ne mozemo da promenimo, ali mi ne mozemo pola ekipa u ligi da dobijemo rutinski, sada kada nema vise ko da pogura i kada Partizanu ne sme da se svira penal. U svakom slucaju, treba krenuti u kompletnu rekonstrukciju, ali prvo uprava da se menja, bez toga je dzaba menjati bilo sta...

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti