Saša Zdjelar OUT, Everton IN?

75

Fudbalski klub Partizan, odnosno igrački kadar, očekuje remont na zimu.

 • Odgovor na @ Darko

  Zašto bi Ilijev dovodio pojačanja,pa on je I zasluzan za ovu ekipu koja nema pojma.Treba dovesti 7 novih igraca jer iz trenutne ekipe u prvih 11 ima mesto samo četri igraca Stojke,Mileta ćelavi,Rikardo I Tošić ostali prodaja,dakle zadnje vezni,centralni vezni,levo krilo,špic,desni bek,levi bek I stoper,ove strance koje imamo najuriti pogotovo ove Crnogorce sva trojca veze nemaju sa fudbalom.Zakarić takvih u našoj ligi ima koliko hoćeš isto važi I za Valijentea pa u našoj ligi ima duplo boljih štopera,mali Markovic teska kiksara I ako ima ponuda za njega preko 2.000.000e prodati odmah jer će ga provaliti da je vezara pa će mo proći kao sa Ćirkovićem kada ga nismo prodali Anderlehtu za 2,5 mil.e a posle samo godinu dana otisao za dzabe itd...Ps Uprava ostavke I Ilijev I Vazura takodje niste ispunili zadatke idite iz svetinje

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti