Makron se obratio naciji: Red obećanja, red pretnji

42

Francuski predsednik Emanuel Makron obratio se večeras građanima prvi put za četiri nedelje protesta i rekao da je...

 • Odgovor na @ KiM

  Dobro se udostojio mali bonaparta,da se obrati narodu?Ja se slazem s njim da je nasilje nesto sto ne treba da bude!Ali covek kao predstavlja bogate i sada nece da optereti bogate,vec kozmeticki daje "olaksice"sirotinji?Cist marketing,a ne stvarne sustinske promene.Jer bi morao ceo nepravedan sistem liberalnog koncepta menjati.Jer je on uzrok osiromasenja naroda i enormnog bogacena malog broja ljudi.Socijalne razlike nikada vece.A to je zato sto je tako ugradjeno u liberalnom pljackaskom kapitalizmu.Jer je svet.elita zla ceo svet obavila njime.Sem Kine je komunisti na vlasti zongliraju.Zato ogromna Kina napreduje,dok zapad i svet stagnira.POKVARENI SISTEM MORA DA SE MENJA,MAKRONE NAROD OVO NECE "PROGUTATI!"BAR SE NADAM.NE MILOSTINJA,VEC SUSTINSKE PROMENE.TACKA.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti