Vučić: S Mogerini dobro, s Trampom - videćemo

video 69

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Briselu da je atmosfera na radnom ručku kod visoke...

 • Odgovor na @ Vojnik

  Čini se da naša vlada sa prefsednikom na čelu nemaju jasnu viziju u vezi Kosova i Metohija. Do juče je osnivanje Kosovse vojske predstavljao problem, a danas ništa od toga. Sad prete da se pregovori nastaviti samo u slučaju ako se povuku takse??? Šta je sa svim drugim obavezama koje nije ispunila Priština? Svima je do sada jasno da Srbija nema neku pregovaračku poziciju, u principu sve radi šta zapad zahteva. A sve se pravda sa takozvanim evropskim integracijama, koje su trenutno milijarfsma godina daleko... Kosovo je naša rak rana i nema adekvatnog rešenja, pogotovu ne za Srbiju. Moramo da shvatimo da moramo da budemo spremni na sve koliko god to bilo loše, a loše je kako god se okrene. Loše su i radikalne mere, koje bi nešto ojačali našu poziciju ali naljutilo velike sile. Ali isto tako loše da se slepo sluša zapad od koje u principu ništa nećemo dobiti a omalovažiće se sve žtve na Kosovu i našu istoriju će prekrojiti i izbrisati u kojoj Srba nikad nije ni bilo na Kosovu, niti je Lazar bio Srbin. Kako stoje stvari vlada je jako uplašena, tako da je počela da pravi po mom mišljenju greške. Ebropsku uniju i onalo nećemo videti u slrije vreme, tako da naš stav mora biti oštriji i odlučniji. Vlada zakođe treba da iskoristi našu dijasporu i da organizuje demonstracije svuda po svetu zbog odluka u Prištini i loših poteza to jest ne poteza zapada...

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti