Mijailović najavio burnu Skupštinu ABA lige!

106

Predsednik Partizana čestitao ekipi na pobedi u Zadru i izrazio nezadovoljstvo nekim stvarima koje su se desile u...

 • Odgovor na @ Igor

  Svaka cast predsednice Ostoja , ovu tiraniju u vidu sudjenja prema KK Partizan zaustaviti odmah . Mogu da razumem sudijske greske ali ovoliko tendenciono sudjenje na stetu Partizana ne mogu i necu . Svaku utakmicu pretvore u cirkus sa svojim pogresnim odlukama . Ako se neko razume u pravila kosarkaske igre onda je to publika KK Partizana i smatram da se ovo namerno radi kako bi nas kaznjavali , praznili halu i budzet . Kad god KK Partizan krene u doborm smeru odmah krece saplitanje i opstrukcija . Tome se mora stati na put , neka pobedi bolji na terenu a ne kao sinoc - utakmica koja traje duze od 2 sata , preko 40 slobodnih bacanja za domacina , u zadnjoj cetvrtini (tokom cele utakmice ali posebno zadnja cetvrtina) nam "Ukradose" 8 lopti zbog faula u napadu , tri sekunde , koraka i slicno .................o prestupu prilikom izvodjenja bacanja da i ne govorim . Puna podrska Upravi Partizana na celu sa Ostojom , sve cestitke momcima koji su dostojantsveno izdrzali sve sinoc na parketu i mimo njega . Idemo dalje , PARTIZAN iznad svih !

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti