Mijailović najavio burnu Skupštinu ABA lige!

106

Predsednik Partizana čestitao ekipi na pobedi u Zadru i izrazio nezadovoljstvo nekim stvarima koje su se desile u...

 • Odgovor na @ ja

  kada je u pitanju IGOKEA onda su uvek neki "navodni" prestupi, pa i juce je mornaru ponisten poen iz slobodnog bacanja zbog istog "navodnog" prestupa pa se to ne pise ili mozda da pisete o utakmici gde su "navijaci" prekinuli mec zbog "kradje' od strane sudija protiv Cedevita a na kraju Igokea zavrsila za samo 16 faulova od toga nekoliko je bilo namerno napravljenih u poslednja 2 minuta sto prakticno znaci da su im za 38 minuta sa "nezadovoljavajucim sudjenjem" dosudjena "cak" 10 prekrsaja, licemeri nema sta bili i ostali, navikli da kradu ceo zivot i onaj originalan partizan koji je postojao do 2008.godine i ovaj mutant Igokeu koji postoji od tad, pa seca li se jos neko sramne kradje u Laktasima u finalu protiv Zvezde kada je specijalac Belosevic unistio Zvezdu, to i proslogodisnje utakmice Zvezde sa Buducnoscu u podgorici su dve najvece kradje u istoriji kosarke i to permanentne tokom cele utakmice ne 1 ili 2 detalja nego 102 detalja odnosno greske na stetu Zvezde a kada se pogleda statistika ABA lige moze da se vidi da jedino Krka izvodi manje slobodnih bacanja od Zvezde u celoj ligi ,pametnom dovoljno ostalima ...

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti