Mijailović najavio burnu Skupštinu ABA lige!

106

Predsednik Partizana čestitao ekipi na pobedi u Zadru i izrazio nezadovoljstvo nekim stvarima koje su se desile u...

 • Odgovor na @ Barjak za Ostoju

  Tovare se pare u kk partizan lopatom kao u najsrećnija vremena Borisa Tadića, Dačića, Dodika, Jovice Pavlovića, Boriše Vukovića… JUL,DS,SPS A SADA SNS. Sa druge strane, slavina Zvezdi do kraja zavrnuta. Koliko se samo nestranački Ostoja nipodaštava, a čovek razbija... Promenio 10 stranaca i ukupno 19 igrača prošle sezone, sada već doveo15 igrača od toga 7 stranaca i jednog već u novembru otpustio i isplatio, u inat vlastima doveo 40 sponzora, sam doveo najjače državne I privatne firme za sponzore, uveo novinu u vidu dresova sa dugim rukavima, sam smanjio polovinu duga i sam dobio Marfin banku na sudu gde je izdejstvovao privremenu meru,, uveo KKP u EK i to u peti šešir sa plej aut pete pozicije u Aba ligi, licitirao vilu na Dedinju, sam obezbedio veliki budžet za ovu sezonu, jeftine pripreme u Španiji sam isfinansirao, BAT lako rešava i plaća, tim skoro džabe, a novi igrači pa čak i stranci platili da dodju da igraju u instituciji, lagano plaća 5 bivših trenera, bivše igrače, otplaćuje dug za porez, krajem oktobra i u novembru dovodi nove igrače pa čak i iz Nba da igraju EK za simboličnih 126.000$, dovodi stranca trenera za kikiriki i sve to uz nikad veći aparthejd, 0 (nula) prodatih igrača... nema EL 6 godina ... sezonske 20-30e...nema sopstvenih prihoda… Dug skoro nestao... Znači može i pošteno, hrabro, bez SNS para, prkosno, bez prodaje ideala ... Kapa dole Ostoja … Daleko stigao je glas, Ostoja niže uspeh za uspehom... ugnjetavan od vlasti, odvaja od usta, štedi, muči se...Zato i napreduje, ima, može, časno uprkos svima...Čist obraz…Ostoja care…Ostoja za premijera…Sve sam sa svojih 10 prstića, pod aparthejdom, sa stisnutom opozicionom pesnicom i uz podršku brojnih navijača opozicionara, a u inat državnom vrhu i SNS... Zaslužio je barjak na jugu, realno …

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti