Kangali izujedali dvoje u Subotici, vlasnik pobegao?!

video 54 0

Dva kangala, čiji je vlasnik navodno pobegao, naneli su povrede dvema osobama koje su šetale psa Kelebijskom šumom.

 • Odgovor na @ peki

  cccccccc,jadni vlasnici sa stafordom. Da su normalni,ne bi setali tu raščepljenu,glavatu neman. Napad kangala su preživeli jer je to plemenita rasa,a ne hibrid kao to njihovo čudo i slični njemu. Da ih je napao pitbul ili taj njihov s*ot, ne bi ni dugmad ostala od njih.Video sam par puta na zemunskom keju kako ta čudovišta napadaju i povređuju ostale pse, a izgled i karakteristike vlasnika su opisani u krivičnom zakonu.LJUDI,DRŽAVO,ZEMLJO SRBIJO,ZABRANITE DRŽANJE OVAKVIH RASA!!!!!! Razgovaram sa ljudima kad izvedemo svoje kućne ljubimce,neko retrivera,neko bigla,neko maltezera, i svi imaju podjednak strah i tremu od tih čudovišta.Džogiram,vežbam na fudbalskom terenu i on je skoro stalno okupiran i danju i noću pitbulovima,stafordima....uz izgovor vlasnika MA NEĆE ON. Samo pomislim na kvrc i trip u glavi i ne smem ni da mislim šta se može dogoditi.Svi pobegnu s terena koji su došli na džoging zbog tih *****a.ZABRANAAAAAA,UKINUTI TE RASE.Samo u vojne i policijske svrhe,nikako civilne. Kao što lava ne možemo videti na ulici,tako treba i sa ovim psima. Ko hoće da ih vidi,nek vojska organizuje izložbu 3 puta godišnje ili zooloski vrt i svi zadovoljni.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti