Novi postupak za rušenje spornog objekta na Kopaoniku

photo 6

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović najavila je danas da će biti ponovljen postupak...

 • Odgovor na @ Miki

  Hehe, "ceo postupak ce biti ponovljen"!!! I naravno, u ponovljenom postupku ce biti odlozeno rusenje do daljneg, ili ce taj medjuvremenu napraviti dokumentaciju, pa ce sve biti "legalno"!!! Kaze ministarka da treba policija da asistira pri rusenju., pa, sto ne asistira, nece, nema vremena, nece drg nesa da im da nalog??? Zasto? Pa, nije taj objekat moj, ili nekog drugog nebitnog anonimca. Ocigledno je da je neko jak ko ima neku funkciju umesao svoje prste. Pa, i kako bi neko ko nema jake veze dobio i tu dozvolu za objekat od 150.mk. Unacionalnom parku??! Eh, Srbijo, unisti te korupcija, lopovluk i sprovodjenje zakona "po babi i po stricevima"!!! Tuga, jad i beda...

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti