Ministarstvo: CarGo naivan i dalje radi suprotno zakonu

30

"Odluka kompanijе da sada dеlatnost vrši u formi udružеnja građana, prеdstavlja naivan pokušaj kršеnja i izigravanja...

 • Odgovor na @ milika

  CarGo je samo javna digitalna aplikacija za pruzanje usluga prevoza. Cim se javno bavis uslugom prevoza moras biti registrovan i placati poreze i doprinose kao i svi ostali zaposleni u ovoj drzavi. Vozaci moraju biti registrovani za rad u javnom prevozu i imati vidno obelezena vozila sto CarGo izbegava uporno sa pricom da on radi za dobrobit gradjana. Ima i Pink i Jandex aplikacija za pruzanje usluga prevoza ali oni iskljucivo koriste registrovane vozace za tu delatnost.Ovo sa CarGo udruzenjem gradjana je cista glupost jer Zakon o udruzenjima ne omogucava da krsis Zakon o javnom prevozu putnika i druge zakone.Sva taxi udruzenja imaju registrovane vozace i rade bez problema, angazujte registrovane vozace i radite. Zbog vas naivnim ljudima vozacima koji rade preko CarGo oduzimaju auta na ulici jer su divlji taksisti.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti