Dreser pasa zlostavljao pse, izvršio samoubistvo

video 10

Trener pasa (42) izvršio je samoubistvo nakon što je uhapšen zbog sumnje da je zlostavljao životinje. Policija našla...

 • Odgovor na @ KiM

  Ja predlazem da se uzmu novine od pre par decenija i ove danas,pa da vidimo da li je bilo ovih krvavih napisa o ljudima,ili zivotinjama?Ljudi mi kazu da nikako nije bilo ovakvih krvolocnih napisa i uzasa.Znaci da smo se promenili na gore.Ne samo mi,vec i svet.Zato se stalno vracam na socijalizam kao sistem,u odnosu na liberalni kapitalizam.Dva sistema sa razlicitim vrednostima i time drustvima.Ocito je da je kapitalizam surov sistem i da donosi ogromne socijalne razlike,a to je okidac za nasilje i zverstva.Nehuman sistem radja,nehumane ljude.To su materjalisti i racionalisti.Covecnost je"slabost"a to u tom drustvu je nepozeljno.Pa i pre svega prema zivotinjama.Danas mladi roditelji,pa i bake uce decu i unuke da gadjaju kuce lutalice kamenjem?Licno sam cula na ulici.Mesto da ih uce da im bace hleb.Tako se odgajaju surovi i samozivi ljudi.A to nas nehuman sistem uci.Biti prvi po svaku cenu!Za mene cena je previsoka.Drustvo ne cini pojedinac,vec narod.Spas od egoizma je vracanje kolektivu i solidarnosti.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti