Napad u Splitu: "Nisu oni četnici, nego vaterpolisti!"

66

Pročitajte dva različita reagovanja iz regiona na napad splitskih huligana na vaterpoliste Crvene zvezde. Pogledajte...

 • Odgovor na @ Babic je na slobodi(AZRA)

  Citam ovog bosanskog "profesora"i ne verujem ocima.Kad ce jednom ovaj region da shvati da su cetnici bili rodoljubi.Za razliku od ustasa pa i komunista kojih se gnusa ceo normalan svet,Srpski narod(velika vecina) se ponosi svojim dedovima koji su PRVI u porobljenoj od fasista evropi,ustali u borbu.Od komunistickog doba pa na ovamo pokusavaju i dan danas razni "profesori"da nas ubede da su JVO tj Cetnici i ustase jedno te isto.To je najsramnija i najbezocnija laz koja nas Srbe stavlja u isti kos sa zlocincima Ante Pavelica .Ne mogu da verujem da nam je komunisticka propaganda isprala mozak i izbrisala 1000 godina istorije.Ne ocekujem,nazalost,da reaguje ministar inostranih poslova na ovakve izjave jer je i sam komunista.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti