Splitski "Poljud" vređao Zvezdu (VIDEO)

25

Posle huliganskog napada na vaterpoliste Crvene zvezde, navijačka grupa FK Hajduk Split otpevala uvredljivu pesmu na...

 • Odgovor na @ Chupavi

  Navijacku logiku necu komentarisati, ali... Dalmacija nije bila u sastavu NDH jer je bila po italijanskom okupacijom. Inace taj kraj je uglavnom bio pod mletackom upravom a ne austrougarskom. Za vreme Drugog Svetskog rata splicani i dalmatinci su primali i pomagali Srbe izbegle od ustasa i vecinom su bili antifasisti. 1918 godine je Split docekao srpsku vojsku kao oslobodilacku a oni su prvi zagovarali stvaranje zajednice juznoslovenskih naroda dok se Zagreb jos razmisljao i vagao dali se novooslobodjene teritorije Srba, Hrvata i Slovenaca, trebaju ujediniti sa Srbijom. Danas tamo preovladava neka ustaska ideologija, jer je jos od 1945 godine pocelo ispiranje mozga tog naroda tamo a sve je kulminiralo danas prolazeci kroz jezive devedesete godine. Za kraj, mi nismo imali logore i nismo masovno "odstranjivali" narode drugih nacija i vera, i opet smo krivi za sve...

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti