Jagodinska pivara našla kupca, u pola cene?

13

Fabrika slada, piva, kvasca i bezalkoholnih pića A.D. "Jagodinska pivara" u stečaju, bila je na prodaji, a javio se...

 • Odgovor na @ Alea iacta est

  Slazem se sa svim prethodnim komentarima ali bih da dodam da zahvaljujući našem narodu, inače ubrajam svakoga od nas, imamo odraz u društvu jedne totalitarne gramzivosti koja je pronikla upravo iz decenijske sirotinje kako egzistencijalne tako i duhovne. Ovo je naš odraz u ogledalu, jedni su indiferentni, drugi su neutralni, neki svoju brigu vode i ostaju oni koji prodaju privredu za 1 din....Nema nama spasa dokle god se ne udružimo da zaista delamo a ne jedno da govorimo drugo da mislimo i treće da radimo. Neko je spomenuo Pantića, zna se ipak ko je naručilac ali se o tome strogo vodi računa da ne ispliva na površinu. Čak se i inspektori koji žele da sprovedu slučaj(eve) smenjuju i to oni koji su bili načelnici, znači ljudi na funkciji....

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti