BEOVIZIJA: ONA je pobedila! (FOTO, ANKETA)

photo 186

Finale Beovizije je završeno, a nakon glasova žirija i publike, na Eurosongu će nas u Izraelu 14. maja predstavljati...

 • Odgovor na @ Ocekivano

  Široke narodne mase su uglavnom glasale za narodnog pevača, očekivano. Žiri pretežno nije glasao za narodnog pevača, očekvano, a umesto toga su glasali za Nevenu, koja je "bezbedan izbor" jer je opšteprihvaćeno da ima kvalitetan glas, tako da uvek mogu time da se pokriju (kakva god pesma bila i kako god na kraju prošla), dok bi neki drugi izbor za njih bio rizičniji, jer ne bi mogli da daju neki argument kojim bi objasnili zašto baš ta pesma koji im niko ne bi sporio. To da pretežno proizvodimo bugarštice je oduvek bio slučaj, no možda je i bolje da pošaljemo nešto sporije i tužnije, jer nam to čak i solidno prolazi ("Molitva", "Lane moje"), i u svakom slučaju takvu pesmu barem umemo da napravimo, dok su nam pokušaji brzih i veselih pesama uglavnom ispadali tragikomično, mada je na Evroviziji linija između tragikomičnog i briljantnog tanka i eterična, tako da možda ni to ne bi trebalo da nas obeshrabri. Mislim da preozbiljno shvatamo celu stvar.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti