Vojvodina kreće ispočetka sa Rankom Stojićem

36

Vojvodina želi čoveka kome bi poverila čitav sportski sektor i dala "odrešene" ruke za izlazak iz krize. Poznat i...

 • Odgovor na @ Zivan

  Razlika izmedju Vojvodine na jednoj i Zvezde, Partizana i Radnickoj na drugoj strani je u upravi. Svi su dobili nalog preko pol da uloze u klubove, u Vosu je usao srbgas Bajat i Jevta, ali su vecinu ulozenog poceli da izvlace preko friziranih plata sumnjivih novih igraca. Taksv javasluk i nedostatak rezona, zelje, plana je proizveo nezadovoljstvo kod simpattizera, pa vatrenih navijaca, igraci su u konfuziji, a treneri su pocetnici. Toga u Zvezdi, Partizanu, Radnickom nema ili ne bar u tolikom obliku. Dok klub ne bude bio na zdravim nogama i sa planom, dok svi ne budu srecni i tezeli istom cilju nece biti boljitka. Nije ovo politika gde stvari prolaze kompromisima, kombinacijama, aa da se rezultat meri jednom u 4 godina, a da ozbiljnih protivnika i nema. Ovde se rezultat meri svaki vikend, a protivnici nikad spremniji da uzmu skalp Vojvodini. Koliko jos treba gresaka sa trenerima i nepozeljnim ljudima, da bi skontali da tako ne ide. Sts je u glavama tih ljudi? Podrzavam dolazak Djumija i MJa Maradone Marka Jovanovica. Covekje za 3000e max platu napraviotim Radnickom, a ovi sadasnji dovodili Huhumisa i Bejdova za 6000.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti