"Budućnost će u finišu sezone pokazati pravu snagu"

9

"Mi smo ispunili sve ciljeve, a čak i ako ne osvojimo ABA ligu, ne možemo biti gubitnik", poručio Gavrilo Pajović,...

 • Odgovor na @ Evo ja da ti kazem

  Zasto je propala? Zato sto Vam Erl Klark igra za 750 hiljada.zato sto 4 meseca ne uspevate da raskinete ugovor sa Kotijem Klarkom koji igra za 550 hiljada. Zato sto ste doveli Balvana Vilijamsa i Gogu Bitadzea za 40 hiljada mesecno. Zato sto ste opet probali da prodate istu foru sa sudijama pred plej of,koja je provaljena pa nece biti vanredne skupstine aba. Propala je zato sto je svima vas dolazak u EL radost i prilika za laksi trening.propala je jer krece istraga o pranju novca za renoviranje Morace i cuvene banane iz kontejnera. Sta ste vi to postigli? Vi ste u raspadu i to cela Podgorica zna,kao i da ste spucali preko 10 miliona za ekipu. Smesni ste na celu sa Jaskom fijaskom.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti