SZS: Čekamo zakonski rok, a onda intenzivnije akcije

video 103

Predstavnici SzS pozvali su danas nadležne i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da oslobode uhapšene ljude zbog...

 • Odgovor na @ SLB bez P

  Kad vidim ko je protiv Vucica ima iz inata da glasam za njega.Ovaj Obradovic nekad bio normalan.Propagirao duhovnost, patrijahalne vrednosti, a ono umesto domacina coveka on postade ajduk.Vlast se osvaja na izborima, vreme ulica je odavno proslo.Imali smo 5 oktobar i mracno doba Srbije.Saca li se neko aukcija i privatizacija firmi?Podizanje onih tablica e pa gospodo to je bila industrijska sahrana Srbije.Da li je bolje sada?Ne koliko bi trebalo ali se oseca pomak unapred.Kad ce nam biti bolje?Pa kad prestanete da uvaljujete rodjake, kumove i prijatelje po raznoraznim firmama, kad prestanete da kradete i placate PDV, kad prestanete da zivite na grbaci penzionera i krenete da radite i zivite od svog znoja.Radim u inostranstvu, dinar ne dugujem Srbiji a svaki mesec saljem pare i ponavljam iz inata cu doci da glasam za Vucica samo ove nj*ske da ne gledam ponovo na TV.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti