VIDEO: "Rasterećeniji smo od Zvezde, osećam to"

video 26

"Oni su veći favoriti i od Budućnosti, koja igra Evroligu", rekao je Partizanov trener u najavi plej-of serije ABA...

 • Odgovor na @ Charlie

  Zvezda sa 3 puta manjim budžetom od Budućnosti i dva puta manjim budžetom od Cedevite i lažne institucije dominira Aba ligom i brutalno čisti sa parketa milionere iz Podgorice miljenike tastatura grobarki uplakanih u narodu poznatije kao varvarke 1970. Časovi košarke su održani i skupom rosteru Cedevite u Beogradu i dva puta ove sezone Trinkjeriju od milion evra i njegovim skupim basketašima, kao i njihovim finansijerima i glavnom sponzoru. Samo jedan poraz i to od Cedevite na 6 utakmica sa ova tri kluba. I da ne pišem iako znam tačne cifre za koliko para igraju Jackson, Cole, E. Clark, C. Clark, Bitadze, Bell, Gordić, Nikolić, Ivanović, pa Pulen, Cobbs, Cook iz Cedevite i Renfro, Pejdž, Si, Lendejl, Zagorac, Veličković, Janković iz lažne institucije…Zamislite kad tako skupe igrače gaze Davidovac, Nenadić, Odžo, Simanić, Kešelj, Dobrić, Ristić, Lazić koji igraju za smešno male pare. Kada njima dodamo Čovića i Radanova ( u rosteru Zvezde je čak 8 igrača iz kk Fmp koji igraju za male plate ) jasno je da je Zvezdin roster nekoliko puta jeftiniji od gore pomenutih koji se iz straha razbacuju milionima, menjaju igrače i trenere kao na traci i ne znaju gde je levo. Da ne pominjem ogromne plate u Cedeviti i partizanu koji mogu da priušte sebi da otpuštaju strance još u novembru i isplaćuju im po pola ugovora i da kao partizan Sns dovodi najskupljeg trenera na ovim prostorima a i šire. A Zvezda SA ISTIM JEFTINIM ROSTEROM I ISTIM TRENEROM OD POČETKA SEZONE (doveden samo Rivers i to na 4 meseca) uigrana gazi sve pred sobom. I što je najvažnije ne dovode se igrači i ne menja se trener posle 2 ili 3 poraza. Hemija u ekipi na terenu i u svlačionici koju ovi milijarderi kojima treba 28 lopti nemaju niti će imati. To je veličina i snaga Zvezde, sloga, srce i pamet što Bokanovi, Ostojini i Tedeskog milioneri nikada neće imati. Sada je valjda i ucveljenim tastatura grobarkama jasno da Zvezdu niko ove sezone ne može dobiti u Aba ligi pogotovo u Pioniru. U najavi silovit povratak u evroligu što Zvezda i zaslužuje.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti