"Srbi su nam 1999. održali lekciju iz ratovanja"

78

Slobodan Milošević je predvideo poteze NATO-a i uspešno im se suprotstavio, navodi bivši visoki savetnik za...

 • Odgovor na @ Dambldor

  1999 je rusija bila jako slaba drzava, politički i ekonomski. Bombardovanjem im je stavljeno do znanja da su nebitni, da SAD drzi svu moć u rukama. Ako vam je to čudno, zapitajte se da npr.sutra treba da počne bombardovanje. Sta mislite, da li bi smeli. Naravno da ne. Jer Putin je nesto drugo. Rusija je mnogo jača nego pre 20god a o Kini i da ne pričam. Danas je amerika ta koja je slaba na finansijskom i političkom planu. Svejedno sramota, presedan u 21 veku u sred evrope. Da prosto čovek ne poveruje. A najveća i neoprostiva Miloševićeva greška je sto zbog njegovog EGA nismo bombardovani 5 već 78 dana. Zatrovani smo za narednih 300god. Mnogo manja šteta, mnogo manje bolesnih bi bilo da su nam bacali taj uranijum nedelju dana a ne više od 2 meseca!!!

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti