Partizan dobio igru nerava, idemo u "majstoricu"!

video photo 324

Trojka Pejdža i ofanzivni skokovi Lendejla u poslednjem minutu odlučili su revanš susret polufinala plej-ofa ABA...

 • Odgovor na @ grobarska ''inteligencija''

  Delije samo opušteno, jer će posle krađe u finalu kupa Milivoja Jovčića i Ilije Beloševića i ove još jedne pljačke Zvezda vrlo brzo ustati i vratiti se na stare staze uspeha. Mnogo brže nego što i mogu zamisliti oni veoma ‘’inteligentni'' simpatizeri kluba u 4+ frakcije, koji je ispraćen u arhivu i na smetlište istorije, lažna institucija metlirana sa 2:0 u polufinalnoj seriji Kls i sa 4:1 u pobedama prošle sezone. To su oni simpatizeri koji su mislili a i dalje misle da samo kk partizan mora da postoji i niko drugi. Valjda da bi sami sa sobom igrali i osvajali trofeje kao što su i radili svojevremeno kada nisu ni imali konkurenciju. To su oni simpatizeri koji su izbacili parole ''košarka to je partizan'' i ''partizanu sve ostalima ništa''. To su oni simpatizeri koji su bili ubedjeni a i sada su da samo partizan ima tapiju na osvajanje trofeja i učešču u evroligi i niko drugi.Izmedju ostalog zato su tu gde jesu, minorni i mali klub koga je Zvezda bacila u senku i zaborav. Zato i imaju 2 trofeja za 6 godina i šestu godinu uzastopno ne igraju evroligu niti će je skoro igrati.To su te ''mudre glave'' koje se toliko raduju tudjoj nesreći, a ne vide koliko velika nesreća je pogodila i obrušila se na njih i njihov klub. To je ta ‘’večita opozicija'' i lažna opozicija režimu koja ne bira sredstva, kojoj ništa sveto nije i koja je dozvolila i oberučke prihvatila da im Sns kadrovi vode klubove pa i kk ne mareći za cenu i posledice toga. Bez imalo srama i stida. To su oni simpatizeri koji i dalje ne znaju šta je to karma, a ta ista karma im se desila i žestoko ih pogodila počevši od Nolana Smitha, pa do Marka Gudurića i Parahuskog. I tek će ih pogadjati i sve im se vraćati. To su oni simpatizeri koji jedino znaju da mrze, a ne znaju da vole. To su oni simpatizeri koji u 99% utakmice ne navijaju za svoj klub već pominju Zvezdu i Čovića i njegovu porodicu jer su njima opsednuti i jako teško su podneli ovu četvrtu uzastopnu Zvezdinu titulu šampiona Srbije koja je po njima bila rezervisana samo za partizan. To su oni simpatizeri koji su bili ubedjeni da su oni i njihov klub Bogom dani. Žestoko su se prevarili i opekli, pa sad prose i plaćaju pozivnicu za cipiripi kup u koji se nisu plasirali i iz koga su nedavno pobegli. I zato im mnogo teško pada ova Zvezdina šestogodišnja dominacija pa im je tako najveći uspeh njihovog ugašenog i poniženog kluba poraz Zvezde u finalu Aba lige i Zvezdino neigranje evrolige. Tu se vidi koliko ih bole Zvezdinih 12 trofeja i šest uzastopnih godina u evroligi, jer Bože moj ta privilegija pripada samo njima. Zato ne smemo i ne možemo u isti koš sa njima jer nismo isti i nikada nećemo biti isti, pogotovo po načinu razmišljanja jer smo svetlosnim godinama ispred njih takvih kakvi su. Zato velika podrška Zvezdi u trećoj utakmici da se što pre vrati na put uspeha i slave. Da opet bude Kalemegdan.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti