KK Crvena zvezda: Podela ulaznica u Ljutice Bogdana

46

Svi vlasnici sezonskih ulaznica kao i do sada ulaziće na mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018. godine, ali...

 • Odgovor na @ Istina O KK CZ sa Malog Kalemegdana

  KK CZ (ona prava) harala je jugoslovenskom kosarkom u posleratnom periodu kada se jos uvek igralo na sljaci i tada je osvojila deset uzastopnih titula. Ali kako i gde je nastao KK CZ? Taj tim je prvobitno sastavljen u Hrvatskoj i trebao je da pocne da se takmici kao nezavistan hrvatski klub koji nije clan nijednog sportskog drustva ali zbog odredjenih papiroloskih problema (citaj kasnjenja sa svom dokumentaciojom) to mu nije bilo omoguceno. Posto su vec bili okupljeni svi najbolji igraci tadasnje Jugoslavije (uglavnom sve Hrvati), da ne bi propala ta prva sezona 1945/46, odlucuje se da se ta ekipa preseli u Beograd gde je postojalo sveze osnovano sportsko drustvo Crvena zvezda ali koje jos uvek nije imalo kosarkasku sekciju. Prvu petorku te hrvatske ekipe sačinjavali su Tulio Roklicer, Aleksandar Gec, Ladislav Demšar, Srđa Kalember i Nebojša Popović koji je jedini bio iz mesovitog sprsko-hrvatskog braka dok su svi ostali bili cistokrvni Hrvati.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti