Urgentni: Dvema ženama pozlilo ispred Skupštine

video photo 98

Dvema ženama, kojima je pozlilo prilikom pokušaja predstavnika Saveza za Srbiju da uđu u zgradu Skupštine grada,...

 • Odgovor na @ Milos

  Kakav transfer blama, najezio sam se. Njih dve mora da su dobile duplu dnevnicu za ovaj ocajan pokusaj glume. Pa da li neko stvarno nema toliko mozga da poveruje da je bilo ko od njih pesnicom udario jednu babu u glavu a drugu u stomak? I da to niko nije snimio, a kladim se da je za svaki slucaj snimana svaka rec i pokret svih glavesina opozicije, da bi se razapeli ako kazu jednu pogresnu rec! Bolesna propaganda, bolestan plan, bolesna gluma i bolesni komentari botova na portalima, a sve u svrhu obmane starih i zaostalih, jer zdrav i normalan covek na ovo samo moze da se smeje(ili da place). Niko od njih nije cvecka, svi politicari gledaju samo svoju korist, ali ovo sto rade ovi sa vlasti je, iz profesionalnog ugla, patologija...za hitno lecenje!

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti