Urgentni: Dvema ženama pozlilo ispred Skupštine

video photo 98

Dvema ženama, kojima je pozlilo prilikom pokušaja predstavnika Saveza za Srbiju da uđu u zgradu Skupštine grada,...

 • Odgovor na @ Blok

  Ovo je bio vasar danas...ne znam sta je Obradovic umislio sa ovim upadima, a posebno je sve razocarao jer se uhvatio sa najvecim levicarima u Srbiji. Ali ove zene, takodje su interesantne...ima i onih koje su pristojno obucene, ali brate ima i onih koje su skoro gole dosle na posao ili tako utegnute da bi mogle samo na splavove da idu a ne na posao..koja li je to fela zena, nakindjurena ja stvarno ne znam. Ne ulivaju mi utisak da mogu da vode grad. Takodje ova Andrea, slusao sam je danas..zena NE ZNA padeze a pita se nesto u ovom gradu. Procitah danas i njenu biografiju. Zavrsila BK( uzas),ali ipak rodjena i odrasla u BG-u i NE ZNA PADEZE! Eeejjjj!!! Sta onda zna?

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti