Diskriminacija HIV+ pacijenta u KCV

37

Kod jedne osobe na krevetu na Endokrinologiji Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu napisano je velikim crvenim...

 • Odgovor na @ Munze

  Kakvo bre obelezavanje o čemu lupate u komentarima , pa sta cemo onda sa ostalima sta sa ljudima koji prenose polne bolesti naprimer hpv virus kondilome kao nisu opasni odma a vremenom dovode kod zena do karcinoma grlica materice a njime zarazeno sigurno najmanje 70% seksualno aktivnog stanovnistva, sta cemo sa tuberkuloznima koji su domacini oni se ne razboljevaju se a prenose na druge , sta cemo sa pušačima što truju nas nepušače zamislite neko neušač je radio na radnom mestu ili prostoriji decenijama sa pušačima koji su stalno tumbili tad nije bilo zabrane i na kraju on nepušač se razboli od raka pluća ko je tu kriv, sta cemo sa alkoholičarima naći se u njihovom okruženju nikad neznas sta da ocekujes od njih kad su pod gasom uvek je rizik glava u torbi , sta cemo sa ljudima koji ne peru ruke a dolaze u kontakt sa hranom za druge i sire pantljičare, gliste i razne druge zonoze , sta cemo sa svim bolestima koje se prenose non stop na fnevnom nivou i tu niko nista ne vodi racuna ....😒😐😑

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti