Protest opozicije u Beogradu, ispred Pinka žurka! VIDEO

video photo 122

Protest opozicije "1 od 5 miliona", 18. po redu, održan je večeras u Beogradu. Demonstranti na Trgu Republike odneli...

 • Odgovor na @ Nepoznat

  Nalazim se u dilemi, ne volim trenutnu vlast, zapravo msm da nam srusise sve i srljamo u zemlje treceg sveta gde ce se ziveti za parce hleba i komad odece. Sa druge strane ovi izlizani sto su to isto radili pre sadasnje vlasti sada pokusavaju da prodaju pricu, za njih ne mislim nista bolje od sadasnje vlasti. Sto se tice Obradovica, za njega msm da je bezidejan i galamdzija, jednostavno mi njegov izgled odise prevarantski jos otkako sam ga video prvi put(nadam se da gresim). Ne ide mi se sa ovima na proteste, zestoko bih voleo da se pojave novi neki ljudi kojima bih mogao verovati. Smatram da je normalan covek danas intelektualno ponizen. Mada sa druge strane radeci sa ljudima, imamo dosta maloumnika u Srbiji koji ce sve uraditi da dodju do bednih 40 000, kao ovi sto pisu komentare i lupaju minuse ovuda, zato nigde i ne idemo, vec se samo vrtimo u krug, takvi su vecina.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti