Blam za Apple - i dalje se savija! (VIDEO)

video photo 13

Kompanija Apple nikako da se otarasi epiteta “savitljivi“ uz svoje tablet uređaje.

 • Odgovor na @ Objektivno Gledajući ...

  Pogledao sam nekoliko klipova ovog, nemam pojma ni sam kako bih ga nazvao, i stvarno su ti jutjuberi najveće zlo koje postoji u ovom trenutku. Znači, lik kao ispituje izdržljivost uređaja tako što ih grebe i reže skalpelom i drugim metalnim predmetima, da bi ih nakon toga kao sivonja savijao do tačke pucanja!? To bi bilo isto kao da kupiš automobil, pogledaš koliko je zvezdica dobio na kreš testu, pa se nonšalantno zakucaš u zid da isprobaš da li je to istina i hoćeš li ostati živ!? I, koja je poenta svega toga, osim što on zarađuje novac na pregledima likova kokošijeg mozga kao što je i on sam?! Evo, krenuću od sebe, ako kupujem telefon gledam da za onaj novac koji mogu da odvojim kupim uređaj koji nudi najviše, jer u današnje vreme nema potrebe juriti za markom i proizvođačem, kad svi odreda ono glavno, "ispod haube" kupuju od drugih proizvođača i razlika je u po' groša. Isto tako nemam običaj da se kupam sa telefonom, režem skalpelom, savijam ga po sredini i ostale gluposti koje ovaj radi, već ga koristim za ono za šta i jeste namenjen. Sve u svemu, strašno je šta je reper današnjoj omladini!

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti