Vučić o opoziciji: Preduhitrili su ih poslanici SNS

157

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je pozvao predstavnike opozicije na dijalog u parlamentu sa...

 • Odgovor na @ KiM

  Meni je stvarno odvratno da slusam od predsednika drzave,da lidera opozicije naziva"fasistom?"To je takav blam za Srbiju!Ispada da kod nas ima "fasista"i nigde vise u svetu?Pa ko ce da dodje u "fasisticku"zemlju kada sef drzave tako kaze?Totalno ludilo.Da li ima iko normalan oko njega,da mu kaze da to ne radi?Ja sam bila pristalica boska,dok nije otisao kod djilasa.Sada nisam.On ima problematicne poteze i treba ih osuditi.Ali fasista nije.On je tvrdi nacionalista,za razliku od vucica globaliste i mondijaliste.Zato se lako odrice Kosmeta zarad eu.Pa mu bosko najvise smeta,jer je tvrdi nacionalista.A to globalisti najvise mrze.Zato se okomio na coveka,koji ga podseca da je i on nekada bio nacionalista,dok to nije izdao zbog eu.Zato ga zove "fasistom"sto bosko nije,a steti Srbiji.A time samo izaziva bes opozicije s pravom.VUCICU!U SRBIJI NEMA FASIZMA,ALI IMA RODOLJUBA.ALI TI TO NE RAZUMES JER SI ANACIONALAN.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti