Snimak dronom: Notr Dam se probudio u pepelu (VIDEO)

video photo 90

Čuvena katedrala Notr Dam u Parizu je, nakon što ju je zahvatila vatrena stihija, spasena. Stravične slike sinoćnjeg...

 • Odgovor na @ Veru za večeru

  Evo najbolji komentar sa interneta o Srbima koji se obrću "kako vetar duva"! U 7veku izdali slovensko višebožje i pokatoličili se kod Rimskog Pape u 11veku se popravoslavili i prodali veru za večeru Vizantiji u 14veku kad su pokoreni od Osmanlija beži u muslimane u 19veku posle pada Osmanskog carstva se opet popravoslaviše iz islama i porušiše džamije u 20veku kad je došao Hitler beži u katolike a 91g iz satanistička SPC ih dizaše od Adama i Eve do Nebeske srbije a eto sada i dalje krivoslave iz inata iako to jako dobro znaju...PA KAKAV JE TO PROKLET NAROD BOŽE DRAGI? Znate li da je beogradska Skupština, izgrađena na temeljima Batal džamije, koja je bila velika kao i Aja Sofija u Istanbulu to je dokaz koje su vere bili Beograđani? Telegraf.rs OVO NISTE ZNALI: Na mestu Narodne skupštine nekad je bila džamija! Ovo je priča o njoj. Beograd i okolica su do WW1 imale preko 200đžamija a posle rata su sve muslimane na silu popravoslavili ili ubili ili proterali u Albaniju i Kosovo pa se eto polako vraćaju: Sandzakpress.net Gdje su 217 džamija u Beogradu? dialogos.ba/2016/08/23/historijat-217-srusenih-beogradskih-dzamija/ Inače prvu džamiju u Zagrebu je napravio verovali ili ne baš poglavnik Ante Pavelić(41g u NDH) jer su Bošnjaci kako se zna “cveće hrvatskog naroda” a ona je sada muzej a sadašnja džamija u Zagrebu je napravljena tek 1987g.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti