Šta nude Makron i Merkel: Na Kosovu dupli suverenitet?

114

Francuska i Nemačka predstaviće na sastanku u Berlinu 29. aprila plan za sporazum Beograda i Prištine, koji bi...

 • Odgovor na @ Gagi990

  Hoce od Kosova da naprave novu BIH, jedno pitanje za Vucica posto vidim da misli da prihvati sta god mu ponude. Ako taj sistem dva nije funkcionisao u Jugoslaviji, ne funkcionise u BiH, zasto prihvatati? Ako prihvatis da Kosova proglasi nezavisnost, znaci sutra ces prihvatiti da se odcjepi i Vojvodina i Sandzak? Nema prihvatanja nikakvog, Kosove je bilo i bice srpsko i nema nikakvog deljenja sto je neko branio krvlju. Svoje ne dam a tudje ne trebam, to nije ti tata dao pa da ti dajes tako. Koga briga za EU? EU se raspada po stavovima, vec ti posalji inspekciju da radi svoj posao, da radnici ne rade za minimalac 5 puta vise vremenski, nema prekovremeni vec kome treba da radi duze od firmi ima ljudi na birou pa neka zove kao sto je u CH uradjeno. Da se ne placa dio na ruke a dio preko racuna, da ti policija radi svoj posao a ne prima pare za prekrsaje, da ti ministri, opstinski sluzbenici ne koriste gorivo i auta u privatne svrhe i mi za 3 godine ima da budemo jaci od svih zemalja u EU. Da gazde placaju porez na zaradu a ne da iznose novac van zemlje, da ti poslove drzave dobijaju domace firme a ne kineske itd. Ao neka firma uzme nesto da radi pa trazi vise para kasnije ili ne uradi na vreme da puca penale. Uvesti karticu i otisak prsta da svaki put kada dodje se na posao da se zna kada si dosao a kada izasao i da kamere sve snimaju, a ne dodjes u 8h i izadje uvece u 20h, radis po 12h a placeno to 8.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti