Sprečen "Notr Dam u Njujorku": Uhapšen s kanisterima

video 19

Njujorška policija uhapsila je muškarca (37) koji je sinoć ušao u katoličku katedralu Svetog Patrika u Njujorku s...

 • Odgovor na @ KiM

  Pa nasa crkva je zapaljena prosle godine u Njujorku.Pa Hilandar posle renoviranja.Sada crkva u Parizu posle renoviranja?Malo mnogo priznacete!Ja jesam pesimista i kriticki prihvatam sve.Bog mi je dao mozak da njime razmisljam,a ne da mi sluzi za ukras.Zivimo u ljudozderskoj civilizaciji.Sta ocekivati u njoj normalno?Nista!Golim okom se vidi,da je hriscanstvo na udaru svuda.Na Bliskom Istoku se prica o raseljenim muslimanima,a o strasnom stradanju hriscana i starim crkvama,nista ni na zapadu,a ni papa nije protestovao,vec hoce da naseli milione muslimana u Evropu?Njega su sile zla i dovele da srusi hriscanstvo.I evo udara na crkve i hriscane u muslimanskim zemljama!Zato ne veruje u slucajnost.RUZVELT AMERICKI PREDSEDNIK OD'33G.DO'45G.MASON VISOKOG STEPENA INICIJACIJE,JE REKAO"U POLITICI SE NISTA NE DOGADJA SLUCAJNO.STO GOD SE DESI MOZEMO BITI SIGURNI,DA JE TAKO PLANIRANO."APSOLUTNO SE SLAZEM.MIGRACIONA KRIZA,MESANJE RASA,JE VISEDECENIJSKI OSMISLJEN PLAN VISOKIH KRUGOVA MEDJUNAR.ZAJEDNICE.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti