Tomić: Hteli su titulu, a da ne igraju košarku

38

Trener Crvene zvezde gostovao je u Jutarnjem programu RTS i još jednom se osvrnuo na finale plej-ofa ABA lige,...

 • Odgovor na @ Bogi

  Svaka cast Zvezdi na tituli,bili su jaci,ali da je bilo prljavih stvari sa obe strane,jeste..cak su prvi i zapoceli,doduse mozda ne toliko prljavo koliko su im u Pg vratili.Zlu krv u srpsku kosarku i kosarku regiona je uneo Covic Nebojsa i to ko ospori je ozbiljno bolestan.Da li se treba podsecati hale u Zelezniku i Vlade Jovanovica.A sto se tice ovog kako ga zovete gospodina,dovoljno je da pogledate tucu izmedju igraca Olimpijakosa i Panatinaikosa gde Bodiroga smiruje igrace,a on se zalece i kao da nema nikoga drugog udara prvo Srbina pesnicom sa ledja.Sta da pricamo dalje?O svadji sa Djordjevicem dok su bili treneri u Grckoj da ne pricamo.Pravim Srbima su idoli uvek na terenu bili Djordjevici i Bodiroge,dok Tomicev dres nisam video da neko nosi..

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti