NAUKA KROZ PRIČE: Da li smo sami u univerzumu? (VIDEO)

video 74

U novoj epizodi, bavimo se pitanjem vanzemaljskih civilizacija i njihovih eventualnih poseta Zemlji!

 • Odgovor na @ Nosmoking

  Ok. Malo bi to trebalo opsirnije. Licno mislim da bi mogao postojati oblik zivota izvan zemlje ali ne inteligentni. No, ja sam vernik pa je to i logicno razmisljanje i uverenje. Ali, recimo, zanimljivo je da oni koji apsolutno veruju u “vanzemaljce”, a od postojanja covecanstva nemamo dokaz o njihovom postojanju, apsolutno negiraju mogucnost postojanja Boga, jer ni tu ne vide potrebne dokaze. Pa u krajnjem slucaju trebali bi biti na istom i oni koji veruju u Boga i oni koji veruju u postojanje “vanzemaljaca”. Elem, ovakve teme uvek iznedre takve prepirke kroz komentare a moglo bi se i lepo diskutovati i razmenjivati misljenja bez nipodastavanja i vredjanja. Ono sto je realno, vezano uz temu, jeste da je trenutno istrazivanje svemira tek grebuckanje nepregledne povrsine...duboki svemir, beskonacnost svemira ili sta je to uopste beskonacan svemir..pa ljudi moji to je nesto sto je toliko nedostupno nasoj spoznaji da prosto zanemis.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti