Zvanične kazne ABA Lige: Zvezda, Budućnost, Repeša...

32

"Disciplinci" regionalnog takmičenja saopštili su kazne za učesnike plej-ofa tokom kojih je i te kako bilo posla za...

 • Odgovor na @ Adre

  Ma daj zvezda kaznjena sa 5 utakmica bez publike naci tek oko 10 kola ce moci da bude publike,a buducnost za onu strahotu u 2 meca nije nijedan mec ma daj bre vise,da se istupi iz ove lige sve korumpirano i namesteno,Srbija ima kvalitet u domacem prvenstvu nego svi ostali zajedno na balkanu netreba nam ABA liga uvidece i euroliga ko je zemlja kosarke dace nam 1 mesto i u srpskoj ligi,ova ABA je smejurija od lige majke mi od kako je nastala uvek ali uvek nasi timovi dominirau i nikad nijedan tim nije ispao iz ABA lige iz srbije,sta ce nam bre oni da se lepo odvojimo pa da vidimo kad im opadne kvaitet 70% bez srpskih klubova da li ce im onda euroliga dati mesto

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti